Open navigatie

De voordeligste caravanlening van Nederland: CaravanDreams

Berekenen

Wilt u een caravanlening afsluiten omdat u uw spaargeld graag als reserve achter de hand wilt houden? Denk dan eens aan het CaravanDreams Concept van Finanplaza. Met onze caravanleningen kunt u de hele investering veilig en voordelig financieren. Of de gedeeltelijke investering natuurlijk, mocht u uw oude caravan eerst inruilen.

Het CaravanDreams concept van Finanplaza

Finanplaza heeft de CaravanDreams caravanlening speciaal ontwikkeld voor de caravan en de bezitter daarvan. Met deze leenvorm kunnen zij álle caravanmerken en -modellen aanschaffen, niet alleen nieuwe maar ook gebruikte. Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u een caravanlening afsluiten zonder uw bedrijfskapitaal te gebruiken? Dan is Financial Lease de ideale caravanlening voor u. De kosten van deze caravanlening zijn namelijk fiscaal aftrekbaar. Ook kunt u het aankoopbedrag aftrekken.

Voordelen van onze caravanlening

  • Maatwerk: u heeft zelf inspraak in de vaststelling van het maandbedrag.
  • Tussentijds extra aflossen is mogelijk, en dat uiteraard ook boetevrij.

Neem contact op met CaravanDreams

Ontvangt u graag meer informatie over de caravanlening van CaravanDreams? Vul dan gerust het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Ons e-mailadres is: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer