Open navigatie

Leningen voor campers met de laagste rentes bij CaravanDreams

Berekenen

Overweegt u een lening om een camper of caravan aan te kopen? Laat u adviseren door Fiananplaza. Speciaal voor kampeerliefhebbers hebben wij CaravanDreams ontwikkeld. Stel uw droom dus niet langer uit en sluit een lening af voor uw nieuwe camper.

Lening voor camper bij Finanplaza

Met CaravanDreams kunt u alle campermerken en -modellen aankopen en betalen. Ook voor de financiering van een gebruikte camper kunt u terecht bij CaravanDreams. Als u een lening voor een camper aanvraagt bij Finanplaza, profiteert u van onze arrangementen bij een groot aantal kredietinstellingen. Het voordeel rekenen wij graag door: bij ons sluit u een lening voor uw camper af tegen de beste tarieven van Nederland.

Voordelen van CaravanDreams

  • Uitstekend en goed onderbouwd advies.
  • Rentetarieven gemiddeld 33% lager dan bij de bank.
  • Tussentijdse aflossing boetevrij mogelijk.

Contactgegevens

Wilt u meer weten over leningen voor uw camper? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen of  een van onze medewerkers e-mailen met uw vragen: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer