Open navigatie

Een financiering voor uw nieuwe camper is zeer voordelig bij CaravanDreams

Berekenen

Wilt u niet langer wachten met de aanschaf van uw camper en wilt u de financiering van uw camper realiseren met een lening? Bekijk dan eens de camper leningen van CaravanDreams. Finanplaza heeft deze leenvorm speciaal ontwikkeld voor kampeerauto's en de eigenaren daarvan. En dat heeft grote voordelen voor u. Zo wordt meer dan de helft van alle aanvragen gerealiseerd met een rente van minder dan 7%.

Financiering camper met CaravanDreams

Met CaravanDreams kunt u de financiering van welk campermerk of -model dan ook regelen. Of het nu om een nieuwe of gebruikte camper gaat. Zo kunt u uw spaargeld als reserve achter de hand houden én omzeilt u de jaarlijkse prijsstijgingen van campers. Voor zelfstandigen die een geschikte lening zoeken voor de financiering van een camper heeft CaravanDreams een speciaal concept ontwikkeld: Financial Lease. Een leenvorm met aantrekkelijke fiscale voordelen voor de financiering van uw camper.

Daarom CaravanDreams

  • Maandbedrag is maatwerk en wordt in overleg met u vastgesteld.
  • Boetevrij tussentijds extra aflossen en de hele lening aflossen mogelijk.

Vul het contactformulier in

Wilt u meer weten over de financiering van uw nieuwe camper door CaravanDreams? Neem dan gerust contact met ons op! Vul het contactformulier in of mail ons op: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer