Open navigatie

De voordeligste lening voor uw caravan bij CaravanDreams

Berekenen

Wilt u een lening voor een nieuwe caravan afsluiten? Overweeg dan eens CaravanDreams van Finanplaza: een leenvorm die speciaal ontwikkeld is voor eigenaren van campers en caravans.

Voordelige lening voor caravan

Finanplaza is een allround financiële dienstverlener. Wij informeren u bijvoorbeeld over leningen en auto- motor- en caravanverzekeringen. CaravanDreams is speciaal in het leven geroepen om eigenaren van caravans en campers mee te laten profiteert van onze voordelige arrangementen bij kredietinstellingen. Tegen de meest scherpe tarieven van Nederland kunt u alle merken en -modellen aankopen en betalen. Zelfstandig ondernemers die een lening voor een caravan willen afsluiten, kunnen gebruik maken van het fiscaal aantrekkelijk Financial Lease.

Waarom CaravanDreams?

  • Scherpe tarieven en lage rentes.
  • Boetevrij tussentijds aflossen gewoon mogelijk.
  • Vaststelling van uw maandbedrag altijd in goed overleg.

Contact

Wilt u meer weten over de leningen voor caravans van Finanplaza? Vul dan gerust ons contactformulier in of stuur ons een e-mail: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer