Open navigatie

Kampeerkrediet voor echte kampeerliefhebbers

Berekenen

Bent u op zoek naar kampeerkrediet voor de aanschaf van een nieuwe camper, caravan of vouwwagen? Finanplaza verstrekt leningen waarmee u uw investering voordelig en veilig kunt financieren. Zo hoeft u niet direct een grote investering te doen en houdt u uw spaargeld nog even achter de hand. Kampeerkrediet van Finanplaza is betrouwbaar en overzichtelijk.

Krediet op maat

Met het kampeerkrediet zijn er investeringsmogelijkheden tot € 75.000,00. U bepaalt zelf of u het gehele aankoopbedrag wilt lenen of deels ook zelf investeert. Naar aanleiding van de wensen die u nu heeft en eventuele vervangingswensen voor de toekomst, berekenen wij welk bedrag u maandelijks dient te betalen. In het kampeerkrediet is naast ruimte voor vervangingswensen ook een bedrag aan rente opgenomen voor (het deel van) de investering in een caravan, camper of vouwwagen die van u is overgenomen.

Daarom een kampeerkrediet van Finanplaza

  • Maatwerk: het maandbedrag wordt in overleg met u vastgesteld.
  • Boetevrij tussentijds aflossen is mogelijk bij het kampeerkrediet.
  • Financiering van uw camper, caravan of vouwwagen met 6 maanden rente-retour-regeling.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het kampeerkrediet van Finanplaza? Vul dan ons contactformulier in of stuur ons een e-mail: info@finanplaza.nl.

Statutaire naam en adres
Finanplaza BV
Postbus 118
4890 AC RIJSBERGEN
Telefoon 076 - 596 11 33
Faxnummer 076 - 50 30 471

Emailadres: info@finanplaza.nl

Inschrijving register Autoriteit Financiële Markten (AFM) 12011923

Inschrijving Kamer van Koophandel Breda: 20112709

Inschrijving KiFid onder nummer 300.008037

Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs & bemiddelaars.

Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u downloaden door op onderstaande button te klikken.

Dienstenwijzer